comunica cu noi! :)

duminică, 8 mai 2011

Schimb de haine la Cluj #2


Dulapul tău e plin și n-ai ce lua pe tine. Scenariu cunoscut?
Petreci cel puțin 15 minute în fața dulapului încercând să alegi hainele pentru acea zi?
De câteori ai renunțat, istovită, alegând aceeași bluză simplă și pereche de blugi negri?
Nu-i așa că ai cel puțin șapte lucruri pe care nu le-ai purtat niciodată, deși ți-au plăcut mult când le-ai văzut în magazin?
Așa-i că ar fi bine să nu mai cheltuiești pentru ținute și accesorii noi? Nici să riști să cadă dulapul pe tine, ori de câte ori îl deschizi?
Flashnews : Nu ești singura în această situație! Iar prima editie ne-a demonstrat asta!


Haide să-ți spunem cum ne-am gândit să rezolvăm problema asta: FlashMe împreună cu Irish Music Pub organizează a doua ediție a evenimentului de Schimb de Haine de la Cluj!
Datorită sugestiilor, ne-am gândit să rezolvăm nu doar problema hainelor, ci și a accesoriilor. Iată mecanismul de participare:


1.Întră în camera ta și alege toate accesoriile și hainele pe care te-ai mințit până acum că le vei purta. Selectează 7 dintre acestea (pe care ești sigură că nu le vei purta). Foarte sigură.


2.Știu că îți este greu să te desparți de lucrurile încă purtabile, dar gândește-te că altcineva o să le poarte. Curața-le și calca-le ca și cum le-ai vinde. Ți-ai dori ca și hainele pe care le vei primi la schimb să arate la fel.


3.În Irish Pub vii cu umerașe cu tot, pe care o să le recuperezi la plecare.
Ca să fie totul cât mai organizat și ca să știm la câtă lume să ne așteptăm, trebuie să ne dai un mail la flash@flashme.ro cu numele tău, vârsta și cât mai multe detalii despre lucrurile pe care le vei aduce (tipul de haină, măsură, culoare, stare, brand, etc., la fel și în cazul accesoriilor). Noi îți vom confirma printr-un mail participarea !
Pont: Dacă dai un attending pe Facebook și apoi îți inviți toate prietenele alea cu haine mișto, îți crești șansele de a găsi ceva drăguț.
CÂND?
Duminică, 22 mai, ora 18:00. Ca să nu te plictisești până primim și aranjăm lucrurile, ți-am pregătit o surpiză care îți va aduce zâmbetul pe buze pentru că va fi vorba despre ceea ce iubești tu atât de mult: hainele. O să avem și expoziție cu vânzare de accesorii handmade și un stand cu cosmetice la care să îți gătești ochii. Și pentru că suntem oameni, o să ai ocazia să întâlnești multe fashioniste ca și tine cu care poate să și ții legătura pe viitor.
CÂT DUREAZĂ?
Schimbul propriu-zis începe pe la 19:00 și după cum s-a întâmplat la prima ediție, durează între 2-3 ore.
CE DAI LA SCHIMB?
Haine ( preferabil de sezon), genți, pantofi sau orice alte accesorii. (Să nu depășească 7 bucăți în total)
UNDE?
Irish Music Pub, Sala de concerte (cum ai coborât scările, tot în faţă, până dai de multe fete şi haine!)
CUM REUȘIM SĂ NU IEȘIM PE MINUS?
5 lei mari și lați – taxa de participare. Pentru toate lucrurile pe care le aduci.
ÎNTREBĂRI :
Dacă nu găsesc nimic? – Ai pornit cu răul în față. Din 7 lucrușoare de care chiar nu mai ai nevoie, trebuie să găsești cel puțin unul care șă îți placă. Trebuie să fii sigură că vrei să renunți la lucrurile pe care le aduci, pentru ca poate altora le vor placea. Dacă nu le vrea nimeni, le poti lua inapoi. ( dacă le lasi, le donăm, n-o să ne vezi cu ele pe stradă )
Dacă am găsit doar 4 și nu 7? – Ai făcut un troc profitabil: te-ai scăpat de 7 haine inutile și te-ai ales cu 4 pe care le vei purta!
Pot să le încerc? – Bineînțeles, în cele două cabine de probă pe care le amenajăm pentru tine, vei putea încerca orice vrei, însă nu poți ține o haină ocupată mai mult de 15 minute. Gândește-te câte alegeri proaste ai făcut într-un timp mai lung. Îți poti seama dacă o haină îți place sau nu în momentul în care ai luat-o pe tine.
Dacă aduc haine și găsesc accesorii care să îmi placa? Sau invers. – Atâta timp cât ai contribuit cu 7 lucruri, ți-ai câștigat dreptul de a lua la schimb orice îți place.Alte surprize :
De la Irish Music PUB berea casei la preț special de 3,5 lei.
Degustări sandwichuri și prețuri promoționale la anumite produse din meniu, să nu mori de foame. (prețuri valabile doar pe perioada desfășurării evenimentului)
O după masă de duminică relaxantă, în compania iubitoarelor de haine.
Vom avea și fotograf.


Deci, ce faci? Vii la schimb de haine?

3 comentarii:

 1. salut,
  Stiai ca poti sa vinzi sau sa schimbi gratuit pe www.debara.ro ?
  multumesc :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna,

  Simpatic blog, nu poti spune ca nu-s frumoase : pantofiori, gentute, pantalonasi, bluzite - adevarate bijuterii. Atat de multe lucruri frumoase si la super preturi. Mare pacat ca promovarea pe internet se realizeaza foarte greu.
  Meritam mai mult!!!
  Te pupix dulce.

  RăspundețiȘtergere